VACATURE

Marketeer Benelux

Onze marketingafdeling is klaar voor de volgende stap. Ben jij een proactieve en ondernemende digital marketeer die met ons mee wil groeien? 

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Digital Marketeer voor de Benelux.

Bij PrivacyPerfect weten we dat de sleutel tot groei ligt in een goed presterend commercieel team, waarbij marketing en sales als een geoliede machine samenwerken. Daarom zijn we op zoek naar een gekwalificeerde digital marketeer om de marketingstrategie voor de Benelux verder te ontwikkelen en lead generatie campagnes uit te rollen. Je bent een sparringpartner voor onze sales managers en ondersteunt ze bij klantpresentaties. Je beschikt over sterke digitale marketing vaardigheden en bent in staat zijn om ons aanbod op een boeiende manier te vertalen naar pakkende marketingcampagnes. 

We werken in multidisciplinaire teams vanuit ons kantoor in hartje Rotterdam. Ons snelgroeiende team bestaat ambitieuse IT-ers en Product developers, sales-, marketing- en juridische professionals.  Een gezonde werk-prive balans en informele werksfeer vinden we erg belangrijk.

Onze klanten, zowel profit als non-profit organisaties, variëren van MKB tot grote corporate bedrijven. Ze zijn op zoek naar een gebruiksvriendelijke software oplossing om de privacy administratie te kunnen doen, zodat ze compliant zijn conform AVG. Wij bieden die oplossing aan - het heet PrivacyPerfect.

Om onze software verder te ontwikkelen en een breed scala aan klanten binnen en buiten de Europese Unie te bedienen, zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Marketing. Je primaire focus ligt bij de Benelux markt maar je bent ook plaatsvervanger voor jouw marketingcollega die verantwoordelijk is voor landen buiten de Benelux. 

 

Jouw verantwoordelijkheden

In de functie van Marketeer Benelux ben je verantwoordelijk voor de totale marketingstrategie, merkpositionering en communicatiestrategie en de uitvoering daarvan. Je tilt de afdeling naar een hoger niveau, managet de projecten en steekt zelf de handen uit de mouwen. Bij PrivacyPerfect is geen dag hetzelfde, in grote lijnen omvatten de werkzaamheden:

 • Het ontwikkelen en implementeren van de (digitale) marketingstrategie;
 • Het opstellen en uitvoeren van marketing(communicatie)plannen en aansprekende campagnes voor de diverse B2B doelgroepen;
 • Vertaling van de marketingstrategie naar een leadgeneratie-, content- en social media activiteiten;
 • Zorgdragen voor een krachtige en eenduidige merkpositionering in de Benelux, via diverse kanalen;
 • Ontwikkelen van een leadstrategie. Het verhogen en kwalificeren van marketing leads (MAL & MQL);
 • Het verder ontwikkelen en optimaliseren van distributiekanalen en doelgroep segmentatie;
 • Eindverantwoordelijk voor content marketing in de Benelux;
 • Verantwoordelijk voor marketingrapportages uit Hubspot
 • Je rapporteert aan de CEO

Jouw achtergrond

Je bent scherp, accuraat, hands-on en resultaatgericht, schakelt snel en bruist van de energie. Verder verwachten wij dat je onderstaande ervaring en competenties meebrengt.

 • Minimaal 3-5 jaar actuele marketing ervaring binnen een ICT bedrijf en ervaring als marketing manager;
 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding op het gebied van Digital Marketing of Communicatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Jij bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebt ervaring op het gebied van digitale marketing campagnes;
 • Je bent in staat vanuit persona’s en customer journeys de doelgroep te beïnvloeden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een competitief salarispakket (afhankelijk van ervaring);
 • 8% Vakantiegeld;
 • Pensioenregeling

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, solliciteer dan door je CV (CV) en motivatie te sturen naar hr@privacyperfect.com

 

Wat maakt ons PrivacyPerfect?

PrivacyPerfect is een Nederlandse legal-tech scale-up op het gebied van gegevensbescherming en privacy compliance, die dagelijks meer dan 2.000 gebruikers van klanten wereldwijd bedient. Het is onze ambitie om bij te dragen aan een digitale wereld waarin mensen bedrijven kunnen vertrouwen dat hun persoonsgegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen, dat doen we door deze organisaties gebruiksvriendelijke software aan te bieden voor naleving van de AVG. Ons jonge team van topexperts op het gebied van IT, sales, marketing, juridische zaken en financiën werkt graag in een informele omgeving, wordt aangemoedigd om trends in de markt te vertalen naar innovatieve oplossingen voor onze klanten. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.